A house of glass, steel and concrete overlooks a rural valley in Germany

Paul de Ruiter Architects designed this new house on a hillside, in a rural area of Thuringia, Germany. The house is mostly glass, steel and concrete, and features a central swimming pool that thrusts forward, enjoying views of the surrounding valley.

There is a U-shaped deck that surrounds the house on three sides.

A swimming pool cuts through the center of the house, and protrudes out over the hillside.

Floor to ceiling glass windows provide amazing views over the valley.

Glass walls separate the living area from the bedrooms.

Photography by Pieters Kers and Patrick Voigt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s