Design Detail – A Suspended Steel Staircase

As part of the renovation of a house in Brussels, Belgium, architects Edouard Brunet and François Martens, included a new staircase that has been suspended from the upper floor. It travels almost all the way to the floor below, but the last few steps are completed by a path through a wood storage unit.

Photography by Dennis De Smet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s