This Dutch museum is covered in grass and has a rooftop walkway

After an eight-month redesign by Studio Marco Vermeulen, the Biesbosch Museum in Werkendam, The Netherlands, opened to the public this summer.

biesbosch_museum_241115_02biesbosch_museum_241115_03biesbosch_museum_241115_04biesbosch_museum_241115_06biesbosch_museum_241115_07biesbosch_museum_241115_05biesbosch_museum_241115_08biesbosch_museum_241115_09biesbosch_museum_241115_10biesbosch_museum_241115_11biesbosch_museum_241115_12biesbosch_museum_241115_14biesbosch_museum_241115_16biesbosch_museum_241115_15biesbosch_museum_241115_17biesbosch_museum_241115_18Photography © Ronald Tilleman
Advertisements

One thought on “This Dutch museum is covered in grass and has a rooftop walkway

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s