Asymmetrical Mountain Home in Serbia

Architecture studio EXE Studio, based in Belgrade, imagined an asymmetrical mountain house in Serbia. They’ve called this residence the Divcibare Mountain Home and built it on the Mount Maljen. It has the particularity to feature a structure with two different parts, in colors and volumes. In the left side, we fin white ceramic with a big window on the facade’s surface and in the right side, we find a grey cladding shingle. The goal of the architects was doing a house that owns a duality with the will of creating an harmonic aesthetic contemporary and traditional at once.

exestudio_architecture-900x900

exestudio_architecture-1-900x900exestudio_architecture-0-900x600exestudio_architecture-01-900x600exestudio_architecture-02i-900x506exestudio_architecture-03-900x1349exestudio_architecture-04-900x1349exestudio_architecture-05-900x13491exestudio_architecture-900x450portada_exestudio_02-900x900

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s